LEUKSTE TEAMUITJE, VRIJGEZELLENFEEST, EN TEAMBUILDING IN UTRECHT

BUBBELVOETBAL!
UTRECHT

Welkom op de website van Bubbelvoetbal Nederland. Bij ons kunt u één van de snelst groeiende trends op gebied van een teamuitje Utrecht, teambuilding Utrecht en vrijgezellenfeest Utrecht boeken. 'Bubbelvoetbal’ 

BubbelVoetbal utrecht

Hilariteit met Bubbelvoetbal tegen een scherp tarief!

Bubbelvoetbal Nederland kent meerder geschikte locaties in Utrecht waar u perfect Bubbelvoetbal kunt spelen. Zo heeft Utrecht diverse openbare velden die geschikt zijn voor Bubbelvoetbal, U kunt een sporthal of gymzaal huren of wat dacht u van de leuke sporthallen bij sportcentrum de Galgenwaard.


Wij adviseren u graag over een geschikte locatie voor uw evenement, maar u bent zelf verantwoordelijk voor de reservering hiervan.

Bubbel voetbal kan tevens op uw eigen locatie in Utrecht worden georganiseerd.

Door heel Nederland

€60 Transport kosten
(incl. bezorgen/ophalen)

€25 per Bubbelbal

Indoor & Outdoor

Populaire Bubbelvoetbal locatie in UTRECHT.

  • Sportcentrum de Galgenwaard

direct een BubbelVoetbal offerte?

Actie, spektakel en een hele hoop lol gegarandeerd!

  •  

Wij Bubbelvoetbal!

Bubbelvoetbal Nederland onderscheid zich met scherpe prijzen, persoonlijk contact en extreme flexibiliteit. Zo hebben wij in het verleden bubbelvoetbal verzorgd op ijs, midden in de nacht, voor 300 deelnemers en in combinatie met prachtige zeskampen.

Wij kijken er naar uit om u van dienst te zijn!

de spelregels

Hoe speel je Bubbelvoetbal!

De eerste en belangrijkste regel is toch wel: 
Have Fun!!

Daarnaast zijn er uiteraard nog een aantal spelregels waar rekening mee gehouden moet worden..


  • Je speelt in teams van 4, 5 of 6 personen. (afhankelijk van de groepsgrootte)
  • Een ronde duurt 5 tot 10 minuten. ( Afhankelijk van jullie conditie)
  • Een team wint wanneer die meer doelpunten heeft gemaakt dan de tegenstander.
  • Er bestaan in de wereld van bubbelvoetbal geen overtredingen, ingooien of corners.
  • Een bubbelvoetbal wedstrijd kent geen keepers.
  • Iemand zonder bubbelvoetbal mag nooit het veld betreden.
  • Wanneer iemand nog niet volledig in de bubbelbal zit, mag deze nooit gebumpt worden.


En uiteraard het team met de meeste punten wint!

Onze ­Tarieven

Organiseert u zelf een evenement en wilt u daarvoor bubbel voetbal inzetten? Dan bieden wij u de mogelijkheid om de voetbal bubbels zelfstandig te huren. U kunt ze dan zelf ophalen en brengt ze na afloop weer terug. De tijden zullen met u in overleg worden bepaald. Mits de agenda het toelaat is het eerder ophalen en later retourneren eventueel mogelijk. Liever de bubbelballen bij u op locatie laten bezorgen? Wij bezorgen de bubbelballen door heel Nederland. (en halen ze dan ook weer op) Indien gewenst helpen we ook met het klaarzetten van de bubbelballen.

U krijgt duidelijke instructies mee over hoe u de bubbelballen moet opblazen en veilig kunt gebruiken.


Zelf Afhalen

in Velp (GLD) | Dagverhuur


2 Elektrische pompen
1 reserve bubbelbal
Een plakset
Een voetbal
Instructies


Totaal: €25,- per bubbelbal


Exclusief reiskosten

Bezorgen en ophalen

Hieronder een overzicht van de minimale transportkosten per provincie. Deze kan iets hoger uitvallen, afhankelijk van uw exacte locatie.


Gelderland €35,-
Utrecht/Overijssel/Brabant €50,-
Drenthe/ Flevoland €65,-
Noord en Zuid Holland €85,-
Friesland/Groningen €100,-
Zeeland / Limburg €100,-

 


Afgelopen augustus hebben wij een groot bubbel voetbal toernooi georganiseerd voor 30 jongeren tussen de 12 en 15 jaar. Deze jongeren waren de hele week met elkaar op kamp. Er waren bubbelballen van verschillende grootte zodat elk kind op zijn eigen lengte een bal kon uitkiezen. Fanatiek namen de kinderen het tegen elkaar op! Uiteindelijk mocht het winnende team het opnemen tegen de begeleiders. Dit was natuurlijk één groot feest! Regelmatig 'vlogen' er benen door de lucht, rolde de ballen met personen over het veld heen en had ik als begeleider moeite om weer op te staan nadat ik gelanceerd was door de kinderen. Na afloop van het kamp gaven veel jongeren aan dat ze het bubbel voetbal toernooi het allerleukst vonden van het hele kamp! De communicatie met Sjoerd was fantastisch goed en op flexibele tijden mochten wij de bubbelballen ophalen en weer terug brengen. Het bubbelvoetbal regelen via bubbel voetbal Nederland is zeker een aanrader!

Goede prijs/kwaliteit verhouding en erg leuk om te doen!

Met 120 studenten hebben we een ontzettend mooie middag gehad dankzij Bubbelvoetbal Nederland. Super geregeld, goede service.

bubbelvoetbal faq

Veel gestelde vragen

Bubbelvoetbal is een vriendelijk, maar toch ook zeer competitief, actief en hilarisch spel dat bestaat uit spelers die allemaal in een "bubbel" zitten en daarmee (proberen te) voetballen.

Nee helemaal niet, je bent rondom helemaal in je eigen "bubbel" en als je valt of omgegooid word ;) voel je daar helemaal niets van.

Wij hebben Bubbelvoetbal voor honderden dames georganiseerd en iedereen was enthousiast.
Iedereen word er altijd zeer fanatiek van. Omdat iedereen de activiteit snel onder de knie heeft en een valpartij geen pijn doet is het zowel voor dames als voor kinderen ook een erg leuke activiteit.

Omdat iedereen de activiteit snel onder de knie heeft en een valpartij geen pijn doet is het zowel voor dames als voor kinderen ook een erg leuke activiteit. Wel raden we aan om Bubbelvoetbal niet te organiseren voor kinderen jonger dan 5 jaar.

Geen plek te gek voor Bubbelvoetbal!

Bubbelvoetbal locatie in Nederland

Bubbelvoetbal is niet gebonden aan vaste locaties.
U kunt Bubbelvoetbal overal in Nederland spelen. Beschikt u over een grasveld, een strand of wellicht een sporthal?
Dan kan er bubbelvoetbal gespeeld worden! Zorg wel voor een nette locatie zonder al te veel kuilen, stenen of takken. Zo voorkom je blessures en beschadigingen aan de bubbelballen. Om de bubbelballen op te blazen is er stroom nodig op de locatie. Indien dit niet aanwezig is, kunt u bij ons een aggregaat huren. Vermeld dit dan bij uw aanvraag.